Vă invităm la ,,Ziua ușilor deschise”

Ziua ușilor deschise

Împreună construim o comunitate incluzivă!

Vă  invităm la evenimentele de tip ,,Ziua ușilor deschise”, organizate în 7 servicii sociale din Raionul Orhei, în perioada februarie-aprilie 2024, în cadrul proiectului „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” implementat de ASCHF din Peresecina. Evenimentele vor fi desfășurate într-un cadru non-formal, plin de distracție și interacțiune în cadrul serviciilor sociale pentru tinerii cu dizabilități. Invităm toți membrii comunității să deschidă ușile serviciilor sociale, să afle mai multe despre acești tineri și despre programul de voluntariat prin care pot contribui la incluziunea lor în comunitate.

Ce vă așteaptă la acest eveniment?

Vă veți bucura de un program distractiv, plin de activități captivante și invitați speciali care vor transforma fiecare moment într-o experiență de neuitat. Universul jocurilor vă va captiva cu distracție nelimitată pentru toate vârstele, iar concursurile și cadourile surpriză vor adăuga emoție în atmosferă. Aveți și oportunitatea de a descoperi cum puteți contribui la schimbarea pozitivă în comunitate prin programul nostru de voluntariat. Atelierele handmade vă vor stimula creativitatea, iar fotografiile și amintirile surprinse la panoul special vor adăuga un plus de emoție și bucurie. Nu uitați să vă răsfățați cu gustările delicioase și bună dispoziție. Așadar, pregătiți-vă pentru o zi  memorabilă, plină de distracție și surprize!

Seria de evenimente publice “Ziua ușilor deschise” este organizată în 7 servicii sociale din Raionul Orhei, în perioada februarie-aprilie 2024. Detaliile despre locație, dată și oră sunt disponibile și pe pagina noastră de Facebook. Vă invităm să verificați actualizările pentru a vă asigura că nu pierdeți nici o informație importantă.

Orarul evenimentelor este următorul:

Vă invităm să vă alăturați acestei călătorii cu compasiune și să descoperiți o lume în care ușile sunt întotdeauna deschise pentru fiecare suflet unic!

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina implementează proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Terre des hommes – Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile(România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și este cofinanțat de European Union in the Republic of Moldova.
 
Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități aflați aici: www.tdh.md/MYCS
 

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).