Desemnează 2%!

Desemnează 2% pentru ASCHF din Peresecina

CODUL FISCAL: 1012620008411

Sprijiniți-ne cu 2% din impozitul dumneavoastră și faceți parte dintr-o schimbare pozitivă!

Aveți oportunitatea de a susține misiunea noastră nobilă și de a face o diferență semnificativă în viața persoanelor cu dizabilități din comunitatea noastră. Prin mecanismul 2%, aveți posibilitatea de a redirecționa 2% din suma impozitului pe venit obținut în anul precedent către organizația noastră, contribuind astfel la consolidarea incluziunii sociale a acestor persoane vulnerabile.


De ce ar trebui să alegeți să susțineți organizația noastră prin mecanismul 2%?

  • Sprijin pentru comunitate: Prin intermediul activităților noastre, susținem și îmbunătățim viața comunității noastre și a persoanelor cu dizabilități.
  • Implicare cetățenească: Vă oferim ocazia să fiți implicați activ în repartizarea bugetului public, contribuind la îmbunătățirea calității vieții persoanelor defavorizate.
  • Promovarea incluziunii sociale: Prin alegerea să redirecționați 2% către organizația noastră, promovați cultura de responsabilitate socială și incluziunea socială a persoanelor cu nevoi speciale în comunicate.

Vă îndemnăm să luați în considerare posibilitatea de a sprijini organizația noastră prin mecanismul 2%, contribuind astfel la construirea unei comunități mai incluzive și susținând drepturile persoanelor cu dizabilități. Fiecare gest de solidaritate contează, iar alături de voi, vom face schimbări reale și durabile în viața acestor persoane vulnerabile.
Vă mulțumim că ne susțineți în misiunea noastră de a aduce un zâmbet pe chipurile celor care au nevoie de sprijin și încredere!


Ce trebuie să știți despre mecanismul 2%?

  • Nu presupune niciun cost suplimentar pentru dumneavoastră.
  • Nu veți plăti mai mult impozit, ci doar veți decide să redirecționați 2% din suma impozitului pe venit către ASCHF din Peresecina.
  • Mecanismul este simplu, rapid și anonim. Puteți redirecționa 2% din impozit completând declarația cu privire la impozitul pe venit în perioada 1 ianuarie – 30 aprilie în fiecare an. Tot ce trebuie să faci este să introduci codul fiscal al ASCHF din Peresecina (1012620008411) în declarația pe venit.
  • Mai multe despre desemnarea procentuală, dar și pașii necesari pentru redirecționarea a 2% puteți afla pe website-ul https://2procente.info/


!!! Următoarea perioadă în care veți putea desemna 2% pentru ASCHF din Peresecina va fi 1 ianuarie – 30 aprilie 2024.
Desemnează 2% pentru ASCHF din Peresecina – CODUL FISCAL: 1012620008411

Contactează-ne

Linkuri utile

Evenimente curente

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina este parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).