Parteneriate

Parteneriate - Împreună Pentru Mai Mult

Descoperă universul colaborării noastre! Secțiunea "Parteneriate" este un loc în care vei găsi o galerie de parteneri de încredere. Logo-urile lor nu sunt doar imagini - sunt simboluri ale legăturilor noastre puternice. Află mai multe despre partenerii noștri, accesează site-urile lor și descoperă cum lucrăm împreună pentru a face o schimbare reală.

Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor - Youth Klinic Orhei
Centrul de Tineret Orhei
Centrul Comunitar de Sănătate Mintală Orhei
CONTACT
Centrul Național de asistență și informare CONTACT
Asociația Obștească Servicii Sociale Durabile
Asociația Obștească Comunitatea Plus
Instituția Publică Liceul Teoretic „Ion Luca Caragiale" Orhei
Instituţia Publică Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu" din Orhei
Instituția Publică Liceul Teoretic „Alecu Russo" Orhei
AOPPD „Eternitate"
Centrul de plasament temporar pentru persoane cu dizabilități mun.Orhei
Asociația Obștească Parteneriatul Aachen-Moldova
Asociația de Dezvoltare și Inovație Socială ,,ADIS"
Colegiul de Medicină Orhei
Asociația Obștească SuperLike
Primăria Satului Peresecina
Centru Comunitar Multifuncțional "Generația Pro"
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Familiei Orhei

Membership

Suntem mândri să fim parte din rețele de ONG-uri și organizații cu viziuni similare. În secțiunea "Membership", vei găsi o listă cu aceste rețele, alături de logo-urile lor și link-uri către site-urile lor. Conectează-te cu o comunitate mai mare și descoperă cum putem face schimbări împreună.

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).