Contacte

Contactează-ne - Suntem aici pentru tine

Dacă ai întrebări sau sugestii, ne poți găsi aici. Completează formularul de contact pentru a ne transmite mesajul tău direct. Sau folosește datele de contact pentru a ne suna sau trimite un email. Suntem aici pentru a răspunde!

Contacte

Address Location

str. Frunze 1, s.Peresecina, r-nul Orhei

Address Location

info@aschf-peresecina.md

Address Location

+373 69 136 752

Address Location

+373 69 382 194

Scrie un mesaj pentru a lua legătura cu echipa ASCHF din Peresecina.

  Contactează-ne

  Linkuri utile

  Galerie

  Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

  Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).