Fii partener!

Sprijinind împreună incluziunea tinerilor cu dizabilități

Ne bucurăm să împărtășim cu voi oportunitatea de a vă implica într-un parteneriat semnificativ pentru promovarea incluziunii sociale a tinerilor cu dizabilități. Împreună, putem face o schimbare reală în viețile acestor tineri și în comunitatea noastră, creând un mediu mai empatic și mai divers.

Ce oferim partenerilor:

În cadrul parteneriatului nostru, suntem dedicați să asigurăm un schimb reciproc de beneficii. Dacă sunteți o instituție educațională, un centru de tineret sau o altă organizație neguvernamentală, putem colabora în mod eficient pentru a susține includerea socială a tinerilor cu dizabilități.
Beneficiile pentru parteneri includ:
- Facilități pentru instruirea voluntarilor: Vom utiliza spațiile voastre pentru a organiza ore informative și cursuri de instruire pentru voluntari.
- Implicare în activități: Veți avea posibilitatea să vă implicați în organizarea activităților practice pentru tinerii voluntari și cu dizabilități.
- Suport financiar: Vom acoperi toate costurile legate de cursurile de instruire și activitățile practice planificate.
- Vizibilitatea parteneriatului: Vom include numele și logo-ul vostru în materialele informative și promoționale legate de program.
- Certificare: Partenerii noștri vor primi certificări care atestă implicarea în promovarea incluziunii sociale.

Obiectivele parteneriatului:

Dacă doriți să deveniți parteneri în această inițiativă valoroasă, ne dorim să colaborăm pentru:

  • Asigurarea unei săli pentru conferințe/instruiri pentru a susține procesul de instruire a voluntarilor.
  • Participarea la activitățile informative, învățare și de promovare a voluntariatului.
  • Înrolarea ca organizație gazdă pentru voluntari și coordonator de voluntari.
  • Sprijinirea în recrutarea și selecția tinerilor voluntari.
  • Participarea la organizarea activităților practice cu voluntarii și tinerii cu dizabilități.
  • Colaborarea în organizarea evenimentelor de finalizare a programului de voluntariat.

Contactați-ne pentru a deveni parteneri:

Suntem nerăbdători să ne extindem eforturile împreună cu parteneri dedicați, precum voi. Pentru a afla mai multe detalii despre cum puteți deveni parteneri și cum puteți contribui la această inițiativă, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos.

Vă mulțumim pentru interesul vostru și pentru dorința de a sprijini incluziunea și dezvoltarea tinerilor cu dizabilități. Împreună putem face o schimbare semnificativă!

Dacă aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la info@aschf-peresecina.md  sau la numărul de telefon 069136752/ 069382194.

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).