Fii voluntar!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Înregistrează-te acum pentru a deveni voluntar!

Te invităm să completezi formularul de înregistrare de mai jos pentru a te alătura echipei noastre de voluntari dedicați. După înregistrare, voluntarii selectați vor fi contactați pentru a primi mai multe detalii despre următorii pași.

Îți mulțumim pentru interesul tău și suntem nerăbdători să te avem alături în această experiență minunată de voluntariat pentru o cauză atât de importantă!

Dacă ai întrebări sau dorești să afli mai multe informații, te rugăm să ne contactezi la voluntariat@aschf-peresecina.md  sau 069136752/ 069382194.

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).