Un moment de introspecție…

Nimic mai frumos decât să promovezi participarea civică și voluntariatul în rîndul tinerilor!
 
️Astăzi am fost într-o vizită de informare și motivare a tinerilor din cadrul Colegiul Pedagogic ,,Vasile Lupu” Orhei și am avut parte de o experiență nemaipomenită de a discuta despre incluziunea socială cu studenții de la specialitatea “Asistență Socială”. 
 
Suntem încântați de interesul și deschiderea tinerilor de a participa într-un program de voluntariat axat pe incluziunea socială și promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități.️
 
Tinerii de ASTĂZI sunt specialiștii de MÂINE!
 
Ne bucuram să contribuim la formarea lor profesională și dezvoltarea lor personală, prin cursuri de instruire, activități practice și de divertisment, evenimente și excursii frumoase! Abia așteptăm să creem împreun o comunitate mai incluzivă!
 
 
 
Vă amintim că ASCHF din Peresecina a lansat un program de voluntariat unic în Raionul Orhei. Programul este deschis pentru tinerii activi interesați să se implice și să facă o schimbare în comunitate. Înregistrările sunt acceptate până la data de 31 octombrie 2023.
 
Înregistrează-te acum pentru a deveni voluntar!
 
Pentru a vă înregistra, completați formularul online: https://forms.gle/wdMhEtjaEqTHvFBj8
 
Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina implementează proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Terre des hommes – Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile(România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și este cofinanțat de European Union in the Republic of Moldova.
 
Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități aflați aici: www.tdh.md/MYCS
 

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).