Sesiunea de absolvire a cursului de instruire inițială pentru voluntari

SESIUNEA DE ABSOLVIRE A CURSULUI DE INSTRUIRE INIȚIALĂ A VOLUNTARILOR

Programul de voluntariat ,,Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare"

️Acest weekend a fost despre absolvirea cu succes a cursului de instruire inițială pentru voluntarii ASCHF din Peresecina!

Încheiem un parcurs minunat, învățând și crescând împreună ca o comunitate unită:
  • Am explorat diverse aspecte ale voluntariatului, de la etică și comunicare empatică până la acordarea primului ajutor și organizarea evenimentelor de voluntariat.
  • Am creat o comunitate puternică, plină de entuziasm și dorința de a face o schimbare în viețile beneficiarilor.
  • Am aplicat cunoștințele în exerciții practice, pregătindu-ne pentru a fi voluntari eficienți și empatici.
 
Sesiunea de absolvire a cursului a fost o adevărată petrecere de Crăciun!  Am organizat o sesiune specială unde am avut:
✨️Loterie cu premii – Fiecare voluntar a primit premii speciale.
✨️Certificate pentru absolvenți – Am recunoscut eforturile și dedicarea participanților la curs, inclusiv ale formatorilor și partenerilor.
✨️Dress Code – Am creat o atmosferă festivă cu un concurs de costume tematice de Crăciun.
✨️Pizza Party – Am împărtășit momente de bucurie în jurul unei mese pline de gustări delicioase.
✨️Muzică, dans și sesiuni foto  – Am sărbătorit împreună, creând amintiri frumoase.
 
 
Feedback de la voluntari
 
Am adunat cu drag gândurile și impresiile împărtășite de voluntarii noștri de-a lungul cursului nostru de instruire. Cu inima plină de căldură, sufletul împlinit și multe amintiri frumoase despre acest parcurs, ne delectăm cu mesajele recepționate de la participanți.
 
Ce au apreciat voluntarii?
 
💖 “Totul!”
🤗 “Atmosfera creată de mentori.”
🌟 “Oameni minunați și activități interesante.”
🏆 “Atitudinea pozitivă a organizatorilor și primirea caldă.”
🤩 “Mi-au plăcut activitățile, căldura și feedback-ul primit”
🤝 “Am creat prieteni!”
🎉 “Mi-a plăcut foarte tare!”
🌈 “Cursul este ideal pentru dezvoltarea noastră personală și socială.”
📚 “Informațiile din cadrul cursului au fost foarte utile.”
🌟 “Instruirile sunt utile și contribuie la formarea noastră.”
🚀 “Totul este foarte bine organizat.”
💬 “Empatia cu care vorbiți.”
🫶🏻 “Totul a fost minunat, mulțumesc!”
🤝 “Sunteți o echipă frumoasă și puternică, bravo echipei!”
🌐 “E interactiv.”
💡 “Am căpătat noi abilități în comunicare empatică.”
🙌 “A fost un curs extraordinar, mulțumim pentru timpul frumos!”
 
 

Dragi voluntari, feedback-ul vostru este lumina care ne ghidează în continuarea acestui drum frumos. Suntem dedicați în a face fiecare moment alături de noi, o experiență memorabilă. 

Suntem mândri de fiecare realizare și suntem încântați să vedem cum fiecare voluntar devine o forță a schimbării în comunitatea noastră. Urăm fiecărui absolvent succes în viitoarele activități de voluntariat și suntem emoționați să vedem cum vom continua să facem schimbări pozitive împreună!

Mulțumim fiecărui voluntar pentru contribuția sa, pasiunea și dedicarea învățată în aceste săptămâni. Am fost binecuvântați cu cei mai ️TARI voluntari din Raionul Orhei! 

Note: Imaginile și datele cu privire la beneficiari au fost folosite cu acordul acestora și în strictă conformitate cu principiile confidențialității.

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina implementează proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Terre des hommes – Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile(România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și este cofinanțat de European Union in the Republic of Moldova.
 
Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități aflați aici: www.tdh.md/MYCS
 

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).