Partenerul Nostru: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor Orhei

Partenerul Nostru

YK Orhei - Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor Orhei

🥁Suntem încântați să vă anunțăm că am început un parteneriat semnificativ cu Youth Klinic (YK Orhei), parte a unei rețele naționale de Centre de Sănătate Prietenoase Tinerilor, unite sub un singur scop: de a oferi suport specializat, de a preveni anumite situații problematice și de a găsi soluții concrete pentru problemele de sănătate cu care se confruntă adolescenții și tinerii din Republica Moldova.

🎯Misiunea noastră comună în cadrul Proiectului „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este să mobilizam comunitățile de voluntariat în sensul promovării incluziunii sociale a persoanelor cu dizabilități.
 
✅️ La YK Orhei, ușile centrului sunt deschise pentru fiecare tânăr, indiferent de mediul din care vine, problemele pe care le are, stările pe care le trăiește, sau indiferent de apartenența etnică și limba pe care o vorbește. Aici, tinerii cu vârste între 10 și 24 de ani pot beneficia de servicii gratuite și confidențiale.
💫Suntem nerăbdători să dezvoltăm o colaborare fructuoasă și să contribuim împreună la bunăstarea tinerilor și a comunității noastre.
Semnarea Acordului de parteneriat dintre ASCHF din Peresecina și Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor Orhei

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina implementează proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Terre des hommes – Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile(România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și este cofinanțat de European Union in the Republic of Moldova . Proiectul își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități aflați aici: www.tdh.md/MYCS

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).