Parteneriate

Membership/Afiliere

Suntem mândri să fim parte din rețele de ONG-uri și organizații cu viziuni similare. În secțiunea "Membership", vei găsi o listă cu aceste rețele, alături de logo-urile lor și link-uri către site-urile lor. Conectează-te cu o comunitate mai mare și descoperă cum putem face schimbări împreună.

Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Republica Moldova (AOPD)
Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei (APSCF)

Contactează-ne

Linkuri utile

Evenimente curente

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina este parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).