Parteneriat cu Centrul Comunitar de Sănătate Mintală din Orhei

📢Vă prezentăm Centrul Comunitar de Sănătate Mintală (CCSM), care este o parte componentă a Centrului Medicilor de Familie (IMSP Orhei).
✅️CCSM este un centru medical comunitar ce se concentrează pe îngrijirea și sprijinul persoanelor cu probleme de sănătate mintală. Obiectivele Centrului includ reabilitarea, prevenirea instituționalizării și sporirea accesului la asistență medicală pentru cei vulnerabili.
📑Activitățile CCSM includ evaluarea, intervenții psihoterapeutice, depistarea tulburărilor mintale și dezvoltarea psiho-socială.
💫Suntem mândri să facem echipă cu CCSM pentru a sprijini sănătatea mintală în comunitatea noastră. Acest parteneriat promite să aducă beneficii semnificative pentru tinerii din comunitatea noastră, începând cu programul nostru de voluntariat în cadrul proiectului „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare”!
Semnarea Acordului de parteneriat dintre ASCHF din Peresecina și Centrul Comunitar de Sănătate Mintală Orhei

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina implementează proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Terre des hommes – Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și este cofinanțat de European Union in the Republic of Moldova .

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități aflați aici: www.tdh.md/MYCS

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).