Parteneiate în cadrul Comunității MYCS

Parteneiate în cadrul Comunității MYCS

Asociația de Dezvoltare și Inovație ,,ADIS"

Comunitatea ️MYCS️ este un grup actori civici locali din domeniul tineretului, care prestează programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. 
 
În cadrul comunității MYCS s-au creat parteneriate formale și neformale, cu scopul implementării unor proiecte de impact la nivel local, regional și național.
 
Un astfel de parteneriat s-a creat și între ASCHF din Peresecina și A.O. „Asociația de Dezvoltare și Inovație Socială” , cu scopul de a colabora la nivelul Raionului Orhei️ pentru a asigura participarea tinerilor voluntari în activități de incluziune socială pentru tineri cu dizabilități. 
 
AO „ADIS” – asociația care implementează proiecte îndreptate spre dezvoltarea și valorificarea potențialului tinerilor. Unul dintre domeniile de expertiză este implicarea voluntarilor și dezvoltarea programelor de voluntariat.
 
Împreună vom reuși să implementăm o inițiativă durabilă in Raionul Orhei!
 
#ParteneriateComunitare #împreună #maiputernici #maibine #MYCS
Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina implementează proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Terre des hommes – Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile(România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și este cofinanțat de European Union in the Republic of Moldova.
 
Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități aflați aici: www.tdh.md/MYCS
 

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).