Sesiunea nr.5 a cursului de instruire inițială a voluntarilor

SESIUNEA NR.5 A CURSULUI DE INSTRUIRE INIȚIALĂ A VOLUNTARILOR

Programul de voluntariat ,,Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare"

E timpul să împărtășim cele mai recente noutăți din cadrul cursului nostru de instruire pentru voluntari. Am atins faza în care trecem de la învățare la aplicare în practică, de la acumularea cunoștințelor la crearea de inițiative cu impact!

În cele două sesiuni anterioare am fost martori ai unei furtuni de idei și creativitate! Am pus în mișcare minți pline de inspirație și am pornit într-o călătorie de brainstorming pentru activitățile noastre viitoare de voluntariat.
 
Workshopuri de culinărie și handmade, activități sportive pline de energie, excursii care să ne deschidă orizonturile, evenimente publice și vizite culturale sunt doar câteva din sursele noastre de inspirație.
 
Am colectat peste 20 de idei strălucitoare care au îmbogățit universul nostru imaginar, fiecare propunere fiind o stea în călătoria noastră de voluntariat. Am analizat fiecare sugestie din toate unghiurile – creativ, practic și organizatoric.
 
Suntem pe cale să construim un lanț de activități cu impact în comunitatea noastră anul viitor. Ne pregătim pentru a oferi o experiență memorabilă și transformătoare atât beneficiarilor noștri, cât și tuturor voluntarilor implicați.
 
Am decis să fim împreună arhitecții unui viitor mai luminos, să construim împreună punți de conexiune și să transformăm ideile în realitate! 
 
#GenerațiaV #Voluntari_cu_impact
#împreună #maiputernici #maibine

Note: Imaginile și datele cu privire la beneficiari au fost folosite cu acordul acestora și în strictă conformitate cu principiile confidențialității.

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina implementează proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Terre des hommes – Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile(România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și este cofinanțat de European Union in the Republic of Moldova.
 
Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități aflați aici: www.tdh.md/MYCS
 

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).