Sesiune de informare: Cum să devii beneficiar al mecanismului 2%

‼️Mecanismul 2%‼️

Echipa ASCHF din Peresecina a participat la data 13 septembrie 2023 la o sesiune de informare organizată de echipa CONTACT cu privire la mecanismul 2% și procedura de înregistrarea în lista beneficiarilor 2%.

În cadrul sesiunii am aflat mai multe despre:
🔹 Ce este mecanismul 2% și cum funcționează?
🔹 Beneficiile pe care le aduce mecanismul 2% și cum poate ajuta organizațiile non-guvernamentale.
🔹 Cadrul legal care guvernează acest mecanism.
🔹 Calculul și statistici relevante pentru mecanismul 2%.
🔹 Etapele procesului și modul în care putem aplica corect acest mecanism.
 
Vrem să mulțumim echipei de la Centrul Contact pentru organizarea acestei sesiuni extrem de informative. Am apreciat foarte mult oportunitatea de a pune întrebări și de a primi răspunsuri din partea experților 🤝
 
📣📣📣📣📣📣📣📣
 
Cu acest prilej, anunțăm cu entuziasm că ne-am propus să fim incluși în lista beneficiarilor mecanismului 2% pentru anul următor! 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ 
Cu sprijinul întregii comunități, putem continua să aducem schimbări pozitive și să susținem inițiativele noastre cu impact. Fiecare sprijin contează, iar contribuțiile dvs. prin mecanismul 2% pot face o diferență semnificativă în realizarea misiunii noastre.
 

Contăm pe susținerea voastră și suntem recunoscători pentru fiecare gest de solidaritate. Vă încurajăm să ne urmăriți pe parcursul acestui proces și să fiți alături de noi în eforturile noastre pentru a continua să facem o diferență reală și durabilă în viețile celor care au nevoie de ajutorul nostru!

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).