Implicare în educație: noul nostru parteneriat cu Colegiul ”Vasile Lupu” din Orhei  

Implicare în educație:

noul nostru parteneriat cu Colegiul ”Vasile Lupu” din Orhei

Anunțăm parteneriatul nostru cu Colegiul “Vasile Lupu,, din Orhei, o instituție de învățământ profesional tehnic dedicată formării viitoarelor generații de specialiști, cu o misiune clară de a oferi servicii educaționale de calitate pentru formarea unor specialiști competenți și competitivi pe piața muncii autohtone, personalități active și creative, indipendente în acțiune și flexibile în gândire, cu abilități și competențe adecvate integrării cu succes în viața comunității
 
️Colegiul “Vasile Lupu,, din Orhei se distinge prin formarea la profilurile: pedagogie și asistență socială, sport și pregătire fizică, învățământ primar, educație timpurie, și multe altele. Această diversitate le permite să contribuie semnificativ la dezvoltarea comunității noastre și la pregătirea tinerilor pentru viitor.
 
Parteneriatul nostru se bazează pe valorile cheie, cum ar fi perfecționarea continuă, echitatea, toleranța și responsabilitatea. Planificăm să colaborăm, contribuind la dezvoltarea climatului de învățământ stimulativ, dezvoltarea armonioasă a tinerilor, a competențelor intelectuale și promovarea unei comunități incluzive.
 
Suntem mândri să facem parte din această comunitate educativă și suntem hotărâți să continuăm să sprijinim educația de calitate și să dezvoltăm tinerii lideri în comunitate. 
 
#ParteneriateComunitare #împreună #maiputernici #maibine #MYCS
Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina implementează proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Terre des hommes – Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și este cofinanțat de European Union in the Republic of Moldova.
 
Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități aflați aici: www.tdh.md/MYCS

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).