Risus In Hendrerit Gravida Rutrum Quisque

Risus In Hendrerit Gravida Rutrum Quisque

Faucibus vitae aliquet nec ullamcorper sit amet. Sem fringilla ut morbi tincidunt a interdu euismod in. Ipsum dolor sit amet consectetur. Scelerisque viverra mauris in aliquam sem fringilla ut m orbi. A er nat lectus urna duis tempus iaculis urna id volutpat lacus laoreet. Ut sem nulla pharetra diam set nisl suscit adipiscing. Suspendisse ultrices gravida dictum varius duit consectetur lorem ultrices.

Loading

Info

  • Category: Donation,Health
  • Address: Centre, New York
  • Start: May 29, 2019 6:18 pm
  • End: October 10, 2019 6:18 pm

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).