Deschidem drumul către viitor: Strategia noastră de dezvoltare!

Suntem plini de entuziasm să împărtășim cu voi începutul unei noi etape importante pentru Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina! 💡💪
Pe parcursul a trei zile pline de dedicare și idei creative, am demarat procesul de creare a strategiei noastre de dezvoltare, o călătorie menită să ne ghideze spre obiectivele noastre ambițioase. Drept ghid o avem alături pe doamna Lucia Brehoi, consultant în elaborarea strategiei și un specialist de nota 10🌟 Iată un rezumat al a ceea ce am realizat:
🌍 Prima zi a fost marcată de o prezentare captivantă a activităților noastre actuale. Am luat pulsul organizației și am analizat datele pentru a înțelege mai bine direcția noastră.
💪 A doua zi, am definit viziunea și misiunea noastră, punând în lumină valorile noastre fundamentale. Am explorat punctele noastre forte și oportunitățile, construind astfel un fundament solid pentru viitor.
🎯 În ziua a treia, am completat planul de implementare a strategiei noastre de dezvoltare, creând legături strânse între obiectivele strategice și acțiunile concrete.
📈 Nu am uitat nici de monitorizare și evaluare, stabilind indicatorii cheie și planificând modalități eficiente de colectare a datelor pentru a urmări progresul nostru.
✨ Mai mult decât atât, am conectat strategia de dezvoltare cu strategiile noastre de comunicare și advocacy, pentru a crea o abordare holistică și sinergică.
Această strategie nu este doar un document – este harta noastră către succesul durabil și creșterea organizației noastre🧭 În contextul unui proces amplu de dezvoltare organizațională, suntem hotărâți să creăm schimbări pozitive și să extindem impactul nostru în comunitate.
Rămâneți alături de noi în această călătorie spre succes și schimbare! Vă mulțumim pentru susținerea voastră neîncetată! 🤗💙
ℹ️Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina implementează proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Terre des hommes – Moldova , în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și este cofinanțat de European Union in the Republic of Moldova . Proiectul își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități aflați aici: www.tdh.md/MYCS

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).