Descoperiți partenerul nostru: Centrul de Tineret Orhei

Descoperiți partenerul nostru

🥰 Vă prezentăm Centrul de Tineret Orhei, o instituție care și-a deschis ușile în anul 2012 și găzduiește o gamă diversă de activități pentru tineri.
 
🗣“Centrul de Tineret – locul în care te simți ca acasă!” – așa descriu tinerii voluntari acest centru. Suntem extrem de bucuroși că tinerii îl apreciază atât de mult!
 
🎉Cu o experiență vastă, Centrul de Tineret Orhei a organizat activități de toate dimensiunile – de la mici evenimente la conferințe mari, asigurând participarea tinerilor la forumuri, sondaje, ședințe, cafenele publice, mese rotunde și activități de dialog cu autoritățile locale, precum și campanii de informare și conferințe.
✅️Centrul de Tineret Orhei oferă servicii de informare și documentare pentru tineri, formare în utilizarea tehnicilor media și promovăm voluntariatul ca mod de implicare și participare a tinerilor în activități civice.
 
💫Suntem mândri de parteneriatul creat cu Centrul de Tineret Orhei și nerăbdători să colaborăm pentru a continua să sprijinim tinerii și dezvoltarea comunității noastre , începând cu programul nostru de voluntariat în cadrul proiectului „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare”!
 
Semnarea Acordului de parteneriat dintre ASCHF din Peresecina și Centrul de Tineret Orhei

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina implementează proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Terre des hommes – Moldova , în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile(România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și este cofinanțat de European Union in the Republic of Moldova.

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități aflați aici: www.tdh.md/MYCS

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).