Cum poți ajuta?

Donează

Financiar

DATE PENTRU TRANSFER BANCAR

Beneficiar: Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina 

Cod fiscal: 1012620008411

IBAN (MDL): MD14MO2224ASV88445067100

OTP Bank S.A. BIC: MOBBMD22

Vă invităm să fiți alături de noi în această călătorie plină de speranță și transformare! 

Noi, Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina, ne dedicăm cu pasiune misiunii de a sprijini tinerii cu dizabilități din raionul Orhei, Republica Moldova. Cu fiecare zi care trece, vrem să aducem o schimbare pozitivă în viețile acestor tineri și în comunitatea noastră. Programul de voluntariat implementat de ASCHF din Peresecina este o adevărată revelație pentru ei și pentru noi. Potențialul voluntariatului poate uni suflete și poate aduce împreună tinerii voluntari cu inima deschisă și tinerii cu dizabilități plini de talente și dorința de a se implica în viața comunității. Împreună, creăm conexiuni și dezvoltăm abilitățile acestor tineri cu dizabilități. Umplem zilele lor cu bucuria interacțiunilor sociale și emoția activităților distractive și educative. 

Dar putem face și mai mult! 

Cerem sprijinul dumneavoastră pentru a continua această misiune nobilă. Fiecare donație, indiferent de mărime, va face o diferență în viețile acestor tineri și în comunitatea noastră. Fiecare leu donat ne va ajuta să reluăm anual programul de voluntariat pentru tinerii cu dizabilități, să oferim mai mult sprijin și să deschidem uși către oportunități educaționale și sociale. Vă mulțumim din suflet pentru susținerea voastră și pentru că sunteți parte din povestea noastră de succes. Împreună, putem construi un viitor mai bun și mai incluziv pentru toți!

Donează acum și fii parte din schimbarea spre bine!

DATE PENTRU TRANSFER BANCAR

Beneficiar: Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina 

Cod fiscal: 1012620008411

IBAN (MDL): MD14MO2224ASV88445067100

OTP Bank S.A. BIC: MOBBMD22

Material

Dacă doriți să contribuiți cu donații materiale pentru beneficiarii noștri, sunteți bineveniți să faceți o alegere specială și deosebită! Puteți aduce zâmbete pe chipurile tinerilor cu dizabilități incluși în programul nostru de voluntariat.

Fiecare gest de generozitate contează și face o diferență semnificativă în viețile acestor tineri speciali. Prin donații materiale, veți susține dezvoltarea lor și veți contribui la crearea unui mediu mai plin de iubire și încurajare.

 

Pentru a vă asigura că donațiile voastre sunt potrivite și că îndeplinesc nevoile actuale ale tinerilor, vă rugăm să ne contactați. Vă vom oferi informații detaliate despre ce au nevoie cu adevărat acești tineri și cum puteți contribui în mod valoros.

Pentru a dona sau pentru a afla mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact.

Desemnează 2%

CODUL FISCAL: 1012620008411

Sprijiniți-ne cu 2% din impozitul dumneavoastră și faceți parte dintr-o schimbare pozitivă!

Aveți oportunitatea de a susține misiunea noastră nobilă și de a face o diferență semnificativă în viața persoanelor cu dizabilități din comunitatea noastră. Prin mecanismul 2%, aveți posibilitatea de a redirecționa 2% din suma impozitului pe venit obținut în anul precedent către organizația noastră, contribuind astfel la consolidarea incluziunii sociale a acestor persoane vulnerabile.

De ce ar trebui să alegeți să susțineți organizația noastră prin mecanismul 2%?

  • Sprijin pentru comunitate: Prin intermediul activităților noastre, susținem și îmbunătățim viața comunității noastre și a persoanelor cu dizabilități.
  • Implicare cetățenească: Vă oferim ocazia să fiți implicați activ în repartizarea bugetului public, contribuind la îmbunătățirea calității vieții persoanelor defavorizate.
  • Promovarea incluziunii sociale: Prin alegerea să redirecționați 2% către organizația noastră, promovați cultura de responsabilitate socială și incluziunea socială a persoanelor cu nevoi speciale în comunicate. 

Vă îndemnăm să luați în considerare posibilitatea de a sprijini organizația noastră prin mecanismul 2%, contribuind astfel la construirea unei comunități mai incluzive și susținând drepturile persoanelor cu dizabilități. Fiecare gest de solidaritate contează, iar alături de voi, vom face schimbări reale și durabile în viața acestor persoane vulnerabile.

Vă mulțumim că ne susțineți în misiunea noastră de a aduce un zâmbet pe chipurile celor care au nevoie de sprijin și încredere!

Ce trebuie să știți despre mecanismul 2% 

  • Nu presupune niciun cost suplimentar pentru dumneavoastră. Nu veți plăti mai mult impozit, ci doar veți decide să redirecționați 2% din suma impozitului pe venit către ASCHF din Peresecina.
  • Mecanismul este simplu, rapid și anonim. Puteți redirecționa 2% din impozit completând declarația cu privire la impozitul pe venit în perioada 1 ianuarie – 30 aprilie în fiecare an. Tot ce trebuie să faci este să introduci codul fiscal al ASCHF din Peresecina (1012620008411) în declarația pe venit.
  • Mai multe despre desemnarea procentuală, dar și pașii necesari pentru redirecționarea a 2% puteți afla pe website-ul https://2procente.info/

!!! Următoarea perioadă în care veți putea desemna 2% pentru ASCHF din Peresecina va fi 1 ianuarie – 30 aprilie 2024.

Desemnează 2% pentru ASCHF din Peresecina – CODUL FISCAL: 1012620008411

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).