Creștem cu fiecare reușită a echipei noastre!

🎓 Creștem cu fiecare reușită a echipei noastre! 🎓

Cursul de inițiere în utilizarea calculatorului și a suitei de programe Microsoft Office

Suntem extrem de mândri să anunțăm că unul dintre membrii echipei ASCHF din Peresecina a absolvit cu succes cursul de inițiere în calculator. Acest curs a fost o călătorie plină de învățare și dezvoltare, iar acum suntem încântați să sărbătorim realizările remarcabile.
 
Programul cursului a inclus:
🌐 Studierea Google Chrome
📝 Studierea Microsoft Word
📊 Studierea Microsoft Excel
📢 Studierea Microsoft PowerPoint
🖥️ Studierea Programului 1C
💻 Instalarea programelor
 
Parcurgerea acestui curs a echipat participantul nostru și întreaga echipă a asociației cu abilități avansate pentru a lucra cu eficiență și precizie în suitele MS Office. Aceste cunoștințe vor fi cu siguranță un avantaj valoros pentru echipa noastră și pentru succesul proiectelor noastre. Ne bucurăm să vedem cum membrii noștri se dezvoltă continuu și investesc în cunoștințe pentru a sprijini misiunea noastră. Felicitări din inimă, Doamna Ana Rachieru! 🌟✨💫
 
📣Subliniem că participarea la acest curs și procurarea unei licențe MS Office pentru ASCHF din Peresecina a fost posibilă datorită sprijinului generos al UN Women Moldova.
 

ℹ️Această activitate a fost realizată în cadrul proiectului ”Împuternicire organizațională în promovarea egalității de gen și a drepturilor persoanelor cu dizabilități” implementat de ASCHF din Peresecina, ca parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova , în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD)

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).