[Angajare] Consultant/Consultantă – elaborarea Strategiei de advocacy

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina anunță Concurs de selectare Consultant/Consultantă

în vederea elaborării Strategiei și a planului de advocacy pentru 3 ani

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina (în continuare ASCHF din Peresecina) implementează proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” în cadrul  proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și este cofinanțat de Uniunea Europeană. Proiectul își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități aflați aici: www.tdh.md/MYCS

De asemenea, ASCHF din Peresecina este parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD). 

Proiectele implementate de ASCHF din Peresecina se axează pe împuternicirea ONG-ului la nivel regional în elaborarea și implementarea serviciilor, proiectelor și programelor sociale de sprijin pentru tineri și persoane cu dizabilități, îmbunătățirea proceselor organizaționale în scopul consolidării organizației din perspectivă instituțională și consolidarea capacităților personalului privind implementarea inițiativelor de prestare asistenței calitative în lucrul cu tinerii și persoanele cu dizabilități.

În acest context, ASCHF din Peresecina solicită oferte de prețuri de la consultanți/consultante pentru elaborarea strategiei și a planului de advocacy pentru 3 ani.

Elaborarea strategiei și a planului de advocacy se va realiza în cadrul unor ateliere de lucru, împreună cu echipa de Proiect ASCHF din Peresecina, în perioada Iulie-August 2023. Toate detaliile despre activitate sunt descrise în Termenii de referință.

Consultanții interesați sunt încurajați să trimită:

    • CV-ul cu evidențierea experienței în domeniul relevant;

Documentele semnate și scanate pot fi expediate la adresa de email: causaa2007@yahoo.com cu indicarea ”Ofertă Consultanță advocacy ASCHF în linia de subiect. 

Termenul limită pentru depunerea dosarului: 6 Iulie 2023, ora 18:00

Detalii suplimentare pot fi solicitate de la persoana de contact:  Ana Rachieru – Coordonatoare de Proiect

Telefon: 069136752 (Asistent 069382194); Email: causaa2007@yahoo.com; anisoararachieru1@gmail.com

 Atenție! Pentru a descărca termenii de referință în format PDF [CLICK AICI]

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).