Colaborarea cu Instituția Publică Liceul Teoretic ,,Alecu Russo” din Orhei

Colaborarea cu

Instituția Publică Liceul Teoretic ,,Alecu Russo" din Orhei

Liceului Teoretic ,,Alecu Russo” este o instituție publică de învățământ cu o istorie impresionantă, fondată în 1940 și situată în orașul Orhei. Școala a evoluat de-a lungul timpului, începând ca școală medie de cultură generală și transformându-se ulterior în Liceul Teoretic “Alecu Russo” în anul 2000, oferind astfel toate treptele de învățământ: primar, gimnazial și liceal, cu două profiluri (real, umanist). 
 
Misiunea Liceului Teoretic ,,Alecu Russo” este de a promova calitatea educației prin valorile general-umane, naționale și europene, într-un parteneriat deschis care implică responsabilitatea și participarea activă a tuturor partenerilor sociali. 
 
Suntem încântați să lucrăm alături de această instituție de învățământ de prestigiu pentru promovăm incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități și să oferim beneficii educaționale atât pentru tinerii voluntari, cât și pentru beneficiari. 
 
#ParteneriateComunitare #împreună #maiputernici #maibine #MYCS
Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina implementează proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Terre des hommes – Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile(România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și este cofinanțat de European Union in the Republic of Moldova.
 
Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități aflați aici: www.tdh.md/MYCS
 

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).