privind cererea de oferte pentru elaborarea și dezvoltarea unui site web
privind cererea de oferte pentru elaborarea și dezvoltarea unui site web
Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina (în continuare ASCHF din Peresecina) implementează proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și este cofinanțat de Uniunea Europeană. Proiectul își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități aflați aici: www.tdh.md/MYCS
De asemenea, ASCHF din Peresecina este parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).
Proiectele implementate de ASCHF din Peresecina se axează pe împuternicirea ONG-ului la nivel regional în elaborarea și implementarea serviciilor, proiectelor și programelor sociale de sprijin pentru tineri și persoane cu dizabilități, îmbunătățirea proceselor organizaționale în scopul consolidării organizației din perspectivă instituțională și consolidarea capacităților personalului privind implementarea inițiativelor de prestare asistenței calitative în lucrul cu tinerii și persoanele cu dizabilități.
În acest context, ASCHF din Peresecina solicită oferte de prețuri de la companii de consultanță și prestare servicii în domeniul IT pentru crearea și dezvoltarea unui site web pentru organizație.
Prezentul Caiet de Sarcini conține specificații tehnice, face parte integrantă din documentația de atribuire în vederea participării la procedura competitivă-cerere de oferte și constituie ansamblul cerințelor minimale de bază cărora se elaborează de către fiecare ofertant propunerea tehnico-financiară, în condițiile în care criteriul de evaluare a ofertelor este „cea mai avantajoasă ofertă din punct de vedere economic”.
Caracteristicile tehnice și funcționale specificate în Caietul de Sarcini sunt minimale și obligatorii. Ofertanții pot oferi servicii cu caracteristici tehnice și funcționale superioare celor specificate.
Structura site-ului web | |
Pagini statice standard (conținut fix dar editabil, de tip text + imagini foto/video):
| Pagini dinamice (conținut editabil, listinguri de pagini):
|
Alte specificații tehnice:
|
Fiecare ofertant poate depune o singură ofertă de preț, care va conține serviciile solicitate conform specificațiilor indicate în acest caiet de sarcini.
Dosarul de aplicare trebuie să conțină următoarele documente și informații:
Cerințe referitor la Oferta comercială:
Dosarele de aplicare vor fi expediate la adresa de email: causaa2007@yahoo.com cu indicarea ”Ofertă site web ASCHF” în linia de subiect.
Detalii suplimentare pot fi solicitate de la persoana de contact:
Ana Rachieru – Coordonatoare de Proiect
Telefon: 069136752 (Asistent 069382194);
Email: causaa2007@yahoo.com; anisoararachieru1@gmail.com
Termenul limită de depunere al ofertelor este: 7 Iulie 2023, ora: 12:00
Ofertantul trebuie să ia toate măsurile astfel încât oferta să fie primită de ASCHF din Peresecina până la data și ora limită menționată pentru depunere. Vor fi evaluate DOAR ofertele de prețuri care vor fi înregistrate până la data și ora limită de prezentare.
Ofertele considerate ca fiind corespunzătoare din punctul de vedere al specificațiilor și care vor fi însoțite de documentația solicitată, vor fi evaluate prin compararea prețului pentru serviciile incluse în ofertă. ASCHF din Peresecina va atribui contractul ofertantului, care a oferit cel mai mic preț pentru serviciile care corespund în totalitate specificațiilor solicitate.
Operatorul economic declarat câștigător după finalizarea evaluării, va încheia contractul de prestare servicii cu Beneficiarul. Oferta pe baza căreia operatorul economic a fost declarat câștigător devine parte integrantă a contractului de prestare servicii. Plata serviciilor se va efectua în conformitate cu contractul încheiat între Beneficiar și Furnizor, în lei moldovenești, prin transfer bancar.
ASCHF din Peresecina va delega un membru al echipei pentru a oferi informațiile și suportul necesar în crearea, designul și dezvoltarea site-ului web conform cerințelor și specificul activității organizației. Site-ul web va fi elaborat și gata pentru lansare în maxim 30 zile calendaristice de la data încheierii contractului. Site-ul va fi lansat doar după aprobarea finală din partea ASCHF din Peresecina și a finanțatorilor. Va fi întocmit un act de predare-primire a serviciilor la încheierea lucrărilor din partea Furnizorului.
Suntem Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina (ASCHF din Peresecina) – o organizație neguvernamentală, nonprofit, independentă și neafiliată politic, dedicată consolidării incluziunii sociale a persoanelor cu nevoi speciale în comunitate.
Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană.
Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS
Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).