Anunțăm colaborarea cu Colegiul de Medicină din Orhei

Anunțăm colaborarea cu

Colegiul de Medicină din Orhei

Desfășurat sub umbrela unei inițiative speciale, acest parteneriat are ca scop crearea unui program de voluntariat care să încurajeze tinerii să se implice în activități sociale, de agrement și educaționale alături de tinerii cu dizabilități din serviciile sociale. 
 
Prin mobilizarea comunităților de voluntariat, ne propunem să promovăm incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități și să oferim beneficii educaționale atât pentru tinerii voluntari, cât și pentru beneficiari. 
 
Partenerul nostru, Colegiul de Medicină din Orhei, are o istorie impresionantă de 70 de ani în formarea asistenților medicali. Ei sunt dedicați educării și formării viitoarelor generații de specialiști calificați și solicitati pe piața muncii. 
 
În acest context, îndemnăm tinerii să ia în considerare profesia de asistent medical la Colegiul de Medicină din Orhei. Aici, veți găsi profesori înaltați calificare, sprijin și o comunitate dedicată artei medicinei. 
 
Sunteți inspirați de această colaborare valoroasă și așteptăm cu nerăbdare proiectele frumoase ce vor urma! 
 
#ParteneriateComunitare #împreună #maiputernici #maibine #MYCS
Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina implementează proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Terre des hommes – Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile(România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare(Moldova) și este cofinanțat de European Union in the Republic of Moldova.
 
Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități aflați aici: www.tdh.md/MYCS

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).