Semănăm informare și motivare în rândul tinerilor din Raionul Orhei

Continuăm să semănăm informare și motivare în rândul tinerilor din Raionul Orhei privitor la programul de voluntariat lansat de ASCHF din Peresecina.Desfășurăm sesiuni de informare cu suportul partenerilor, care s-au alăturat inițiativei noastre de a construi o comunitate mai incluzivă prin participarea activă a tinerilor.

De această dată am vizitat Centrul Prietenos Tinerilor Orhei , unde am reușit să prezentăm conceptul programului de voluntariat, etapele acestuia, beneficiile pentru tineri și pentru comunitate.
Credem că decizia de a deveni voluntar trebuie să fie una informată și asumată de tineri, iar noi avem rolul de calauzitori în acest proces, plin de provocări, dar și de realizări frumoase!
 
Invităm tinerii din Raionul Orhei la sesiunile de informare și motivare realizate de ASCHF din Peresecina, pentru a afla cât mai multe despre programul nostru de voluntariat.
 
📣Înregistrează-te acum pentru a deveni voluntar!
 
Pentru a vă înregistra, completați formularul online: https://forms.gle/wdMhEtjaEqTHvFBj8
 
Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina implementează proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Terre des hommes – Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile(România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și este cofinanțat de European Union in the Republic of Moldova.
 
Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități aflați aici: www.tdh.md/MYCS
 

Contactează-ne

Linkuri utile

Galerie

Proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” este desfășurat de  Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Proiectul MYCS își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina a fost parte a programului de granturi mici pentru organizațiile societății civile, implementat de UN Women Moldova, în contextul proiectului „Integrarea dimensiunii de dizabilitate în intervențiile umanitare la criza refugiaților din Ucraina”, finanțat de Parteneriatul Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (UNPRPD).